fbpx
NECKLIFT

Απαλλαγείτε από το σκούρο χρώμα στις ευαίσθητες περιοχές. 

Με την πρωτοποριακή μας θεραπεία θα φτάσετε στον χρωματισμό που σας ικανοποιεί.

Εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες 210922 0999.

Η Super Abs Microlipo είναι η θεαματική μέθοδος  υπερεκλεκτικής λιπαναρρόφησης στην περιοχή των κοιλιακών που αναδεικνύει τη φυσική, εντυπωσιακή γράμμωσή τους. 

Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο κατά την οποία αφαιρείται επιμελώς λιπώδης ιστός από συγκεκριμένες περιοχές του κοιλιακού τοιχώματος ώστε να αναδεικνύονται οι τενόντιες εγγραφές των κοιλιακών μυών όπως και άλλοι μυς αποκαθιστώντας το ανάγλυφο όλης της κοιλιάς και χαρίζοντας ένα σμιλευμένο σώμα. Στον ίδιο χρόνο, λίπος μετα από κατάλληλη  επεξεργασία μεταφέρεται στις ζώνες που χρειάζεται προκειμένου να δώσει τρισδιάστατη συμμετρία και ομοιογένεια. 

Συνηθέστερα γίνεται με γενική αναισθησία αλλά ενδέχεται να μπορεί να γίνει και με τοπική όταν η επιθυμητή έκταση είναι σχετικά μικρή. Η ένταση του πόνου είναι πολύ μικρή και περνάει με τη χρήση κλασικών αναλγητικών. Επιβάλλεται η χρήση ειδικού κορσέ για 2-3 εβδομάδες και ακολουθείται φαρμακευτική αγωγή.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό σχεδόν άμεσα και διαρκεί πολλά χρόνια με την προϋπόθεση ότι ο ενδιαφερόμενος ακολουθεί φυσική διατροφή και δεν θα έχει μεγάλες αυξομειώσεις του σωματικού του βάρους από την επέμβαση και μετα.

 

Η επέμβαση αυτή της πλαστικής χειρουργικής έχει να κάνει με τη βελτίωση της εικόνας της ευρύτερης περιοχής των γλουτών. Είναι ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών ενεργειών που ανάλογα με την περίπτωση γίνονται για την επίτευξη του επιθυμητού τελικού σχήματος.

Η γλυπτική των γλουτών μπορεί να περιλαμβάνει την λιποαναρρόφηση κάποιων περιοχών, τη λιπομεταφορά, την διενέργεια ανορθώσεων σε κάποια άλλα σημεία καθώς και την πιθανή χρήση ενθεμάτων ή και άλλων ενέσιμων υλικών ειδικών για χρήση στην περιοχή.

Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και  μετά από μελέτη των ειδικών χαρακτηριστικών,  συζήτηση με τον ασθενή για το ιδανικό αποτέλεσμα και λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα εκείνα χαρακτηριστικά που σε κάθε φυλετική ομάδα μπορούν να κάνουν την περιοχή «ελκυστική», φτιάχνουμε το πλάνο της επέμβασης.

Όροι όπως  “brazilian butt lift” ή και “Miami thong lift” δεν είναι παρά εμπορικές ονομασίες από τμήματα της συνολικής επέμβασης που καλείται «γλυπτικη των γλουτών».

Η βελτιστοποίηση κάθε τεχνικής ξεχωριστά μπορεί επίσης να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Η χρήση ειδικών τεχνολογιών στη φάση της λιποαναρρόφησης ( Vaser )  και ενδεχομένως η χρήση βλαστοκυττάρων, είναι παράγοντες που εξασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα και την μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος.

Οι τομές ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να είναι από πολύ μικρές τομές για την λιποαναρρόφηση και λιπομεταφορά έως και συνδυασμός τους με μία τομή ανάμεσα στους γλουτούς για την ανόρθωση.(Miami thong lift)

Η επέμβαση γίνεται σχεδόν πάντα υπό γενική αναισθησία, ενώ η διάρκειά της ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση. Σηνήθως πάντως κυμαίνεται  από 2-3 ώρες.

Η λιποαναρρόφηση είναι η πλέον διαδεδομένη επέμβαση στην Πλαστική Χειρουργική και γίνεται στις περιπτώσεις που απαιτείται βελτίωση σε μία ή και περισσότερες περιοχές του σώματος, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να εφαρμοσθεί σε περιοχές όπως ο λαιμός (διπλοσάγονο-περίγραμμα λαιμού), οι βραχίονες, η κοιλιά, η έσω και έξω επιφάνεια μηρών, οι γλουτοί, η πλάγια κοιλιακή χώρα (λαβές της αγάπης), τα γόνατα, η γάμπα και οι αστράγαλοι κ.ά. Επίσης περιοχές που δεν έχουν ανταποκριθεί στη δίαιτα και την άσκηση μπορούν να παρουσιάσουν σημαντικότατη βελτίωση. Τέτοιες περιοχές είναι συνήθως οι γλουτοί και οι μηροί στις γυναίκες και η κατώτερη κοιλιακή χώρα στους άνδρες.

Διαδικασία

Μετά από διήθηση με υγρό που βοηθάει στο να αναρροφηθεί πιο εύκολα το λίπος, εισάγονται μικρές, λεπτές κάνουλες μέσα από μικρές τομές (1-2 χιλ.) του δέρματος. Με την τοποθέτηση της κάνουλας στη σωστή θέση και στο σωστό επίπεδο και με τις κατάλληλες κινήσεις του χειρουργού, αναρροφάται λίπος από τα σημεία που έχει συσσωρευτεί (λιπαποθήκες).

Η λιποαναρρόφηση γίνεται συνήθως χωρίς να απαιτείται διανυκτέρευση του ασθενούς, σε ειδικά εξοπλισμένο χειρουργικό κέντρο και με τοπική αναισθησία. Στις περιπτώσεις που η ποσότητα του λίπους υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο όριο τότε απαιτείται γενική αναισθησία και μεγαλύτερη παραμονή του ασθενούς για παρακολούθηση.

Ποιούς αφορά;

Η αντιμετώπιση του μόνιμου τοπικού πάχους είναι η βασική ένδειξη της λιποαναρρόφησης.

Η λιποαναρρόφηση θεωρείται μέθοδος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας, πάντα όμως στα πλαίσια ενός γενικότερου προγράμματος ελεγχόμενης διατροφής, άσκησης και όταν χρειάζεται  σε συνδυασμό με ειδικές βαριατρικές επεμβάσεις.

Με ποιες επεμβάσεις συνδυάζεται;

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να συνδυαστεί με άλλες αισθητικές επεμβάσεις, όπως η κοιλιοπλαστική, η μειωτική μαστών, η ρυτιδοπλαστική (face-lift) καθώς και για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων ιατρικών προβλημάτων όπως τα λιπώματα, η γυναικομαστία, η λιποδυστροφία, η υπεριδρωσία κ.ά.

Μετεγχειρητικά

Την πρώτη μετεγχειρητική εβδομάδα μπορεί να εκδηλωθεί πόνος, πρήξιμο και μελανιές (υποδόρια αιματώματα).

Για την αντιμετώπιση του πόνου συνταγογραφείται η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή και αντιβιοτικά.

Επίσης εφαρμόζεται  ειδικό ελαστικό ένδυμα για 2-3 εβδομάδες, για μείωση του οιδήματος και αποτελεσματική επούλωση δέρματος και υποδορίου ιστού.

Μετεγχειρητικά μπορεί να παρατηρηθεί μούδιασμα στην περιοχή και πιθανόν ήπιος καυστικός πόνος.

Επιστροφή στην εργασία μπορεί να γίνει ακόμα και την επόμενη μέρα.

Περισσότερα Άρθρα...

Blog

Dr.Dimitrios Karypidis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DR.DIMITRIOS KARYPIDIS 

MD, MSc, MSc, PhD, FAACS, FICS, FEBOPRAS, FACS

READ MORE

iDerma Aesthetic Medicine & Surgery - Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός . Δρ. Δημήτριος Καρυπίδης MD, MSc, MSc, PhD, FAACS, FICS, FRSM, FEBOPRAS, FACS. Πολλαπλή Πιστοποίηση απο τους πλέον σημαντικούς οργανισμούς και συλλόγους παγκοσμίως