fbpx
ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΙΟΝΤΑ

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Οι άνθρωποι είναι ηλεκτρικά όντα. Αυτό το δεδομένο που προέρχεται από τη Κβαντική Φυσική κρύβεται πίσω από μία νέα κοσμετολογική θεραπεία για τη φροντίδα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Ο στόχος: ορατή αναζωογόνηση και αναγέννηση δέρματος μετά από ελάχιστες συνεδρίες.

Σύμφωνα με τους βιο-φυσιολόγους, εμείς οι άνθρωποι είμαστε ηλεκτρικά θετικά (+) φορτισμένα όντα. Είναι κάτι που έχουμε από κοινού, με όλα τα ζωντανά πλάσματα πάνω στη γη. Η ζωή από την οπτική γωνία της φυσιολογίας σημαίνει: μεταβολισμός. Και για τον μεταβολισμό, έτσι ώστε να λειτουργήσει στο σώμα μας, χρειάζονται ηλεκτρικά αρνητικά (-) για να συμπληρωθεί το θετικό φορτίο. Μόνο όταν το (+) και το (-) συναντώνται στα κύτταρά μας, πληρούνται οι προϋποθέσεις για μεταβολισμό και ζωή!

Δεν υπάρχει ζωή χωρίς τον ηλεκτρισμό

Τα αρνητικά ιόντα προμηθεύουν τον οργανισμό με οξυγόνο. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε αναπνοή. Κάθε μοναδικό μόριο οξυγόνου (O2) μεταφέρει μία συγκεκριμένη ποσότητα από ηλεκτρισμο αρνητικά φορτισμένο, τα αρνητικά ιόντα. Τα μόρια οξυγόνου έχουν την ιδιότητα να μπορούν άνετα να περάσουν με αυτό το ιοντικό ρεύμα στα κύτταρα. Εάν το σώμα στερηθεί από αυτή την ενέργεια για λίγα μόνο λεπτά, πεθαίνουμε.

Η γήρανση είναι μία ενεργειακή κρίση

Το επαρκές οξυγόνο που περιέχεται στον αέρα είναι 21%. Οι πνεύμονες ωστοσο μεταφέρουν μόνο το ένα τέταρτο αυτού του πολύτιμου φορέα ενέργειας στον οργανισμό. Το υπόλοιπο αποβάλλεται με την αναπνοή, αχρησιμοποίητο. Με την αύξηση ωστόσο, της βιολογικής ηλικίας, το σώμα μας χρειάζεται περισσότερη ενέργεια από αυτή που επιτρέπεται για τους πνεύμονές μας. Ο λόγος είναι ο φυσικός ή αυτοδημιούργητος εκφυλισμός των οργάνων μας. Ο οργανισμός (το σώμα) πρέπει τώρα να αποφασίσει πώς θα καταμεριστεί η απαιτούμενη αρνητικά φορτισμένη ενέργεια. Προφανώς, θα αποφασίσει αρχικά υπέρ του ιδιαίτερα σημαντικού μυ μας, την καρδιά. Στη συνέχεια, για τα υπόλοιπα ζωτικά όργανά μας, όπως τη σπλήνα, το συκώτι και τα νεφρά, τα οποία τροφοδοτούνται με ενέργεια, η οποία ακολουθείται από τη δομή των οστών, τον συνδετικό ιστό και στο τέλος το δέρμα. Έτσι, το μεγαλύτερο όργανό μας, το δέρμα, πάσχει αρχικά από ενεργειακή κρίση. Και με την αύξηση της ηλικίας, μία ιδιαίτερα σημαντική επίπτωση είναι η ανεπαρκής κυτταρική διαίρεση: Το δέρμα γίνεται λεπτότερο και χάνει την ελαστικότητά του.

Η αλλαγή της μπαταρίας για το δέρμα

Η νέα αυτή μέθοδος θεραπείας βάζει σε πρώτο πλάνο αυτή την κατάσταση. Εξωτερικά, μία ηλεκτρικά φορτισμένη ποσότητα από συμπυκνωμένα αρνητικά ιόντα, διοχετεύεται μέσα στο χόριο. Σκεφτείτε, όχι περισσότερα μόρια οξυγόνου, από αυτά που τα κύτταρα μπορούν να απορροφήσουν, έτσι ώστε να μην υπάρχει μία απλή θεραπεία οξυγόνου, αλλά μάλλον μία ιδιαίτερη θεραπεία ηλεκτρικής ενέργειας. Ακριβώς αυτό που χρειάζονται τα κύτταρα για τον μεταβολισμό τους.

Σύσφιξη δέρματος με τη δύναμη της κβαντικής φυσικής

Αυτή η προσέγγιση, η οποία βασίζεται στην αρχή της κβαντικής φυσικής, δίνει επίσης τη νέα μέθοδο αντιγήρανσης στην ιατρική κοσμετολογία το όνομα: dermionologie, το οποίο σχηματίζεται από το “Derm” (δέρμα) και το “ion” (κίνηση φορέων ηλεκτρικής ενέργειας). Η μέθοδος αυτή, η οποία αναπτύχθηκε στη Γερμανία, κατέχει ήδη κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (πατέντα). Παρουσιάστηκε στο κοινό, παγκοσμίως, την άνοιξη του 2010 για πρώτη φορά και έχει λάβει μια ηχηρή αποδοχή από τους ειδικούς και τους καταναλωτές.

Μία εξαιρετικά ευχάριστη θεραπεία

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για άτομα που πάσχουν απο κλειστοφοβία, οι σχεδιαστές έχουν δώσει σημαντική προσοχή σε αυτό. Το Dermio Top Head, στο οποίο διοχετεύονται τα αρνητικά ιόντα, συνδέεται με ένα σωλήνα στη κύρια συσκευή, η οποία αυτόματα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα: ο ατμοσφαιρικός αέρας του δωματίου αναρροφάται από τη συσκευή, καθαρίζεται από το ειδικό αντιβακτηριδιακό φίλτρο (βακτήρια σκόνης ή/και ιούς) και ηλεκτρικά το μεταφέρει στο Dermio Top Head. Ενώ στον περιβαλλοντικό αέρα (δωμάτιο) υπάρχουν περίπου 500 έως 1.000 αρνητικά ιόντα ανά cm ² (μετά από μια καταιγίδα ή κοντά σε καταρράκτες, ενδέχεται να υπάρχουν έως και 4.000, σε καθαρό αέρα), η συσκευή αυξάνει τη ποσότητα αυτή κατά πολύ. Στο Dermio Top Head, το ηλεκτρικά αρνητικό φορτίο συμπυκνώνεται με έναν τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να διεισδύει μέσα από τα ανώτερα στρώματα του δέρματος προς το κέντρο της δράσης της θεραπείας, τα κύτταρα του δέρματος. Τα αρνητικά ιόντα είναι “τασιενεργά”, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτή τη περίπτωση, διεισδύουν στο δέρμα ηλεκτροαγώγιμο υλικό, όπως το ηλεκτρικό ρεύμα.

Εύκολο στη λειτουργία

Στα κύτταρα του δέρματος, το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την επίδραση των αρνητικών ιόντων: στη κεράτινη στοιβάδα, ο μεταβολισμός ενεργοποιείται αυθόρμητα και έτσι αυξάνεται η κυτταρική διαίρεση, όπως ακριβώς σε μικρότερες ηλικίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την ενίσχυση της επιδερμίδας και την καλύτερη συνοχή του εξω-κυττάριου πλέγματος (ECM).

Άμεσα και ορατά αποτελέσματα

Ο ασθενής θα βρει τη θεραπεία ιδιαίτερα ευχάριστη. Μπορεί να καθίσει ή να ξαπλώσει σε μια άνετη θέση για 30 λεπτά (π.χ. σε μια θεραπεία δέκα συνεδριών, σε διάστημα 28 ημερών, όσο και ο κύκλος αναγέννησης του δέρματος). Ακούει ένα χαλαρωτικό θόρυβο και αισθάνεται πλέον μια μικρή φαγούρα στο δέρμα. Δεδομένου ότι η συμπυκνωμένη ενέργεια μπορεί επίσης να εισπνέεται κατά την εφαρμογή, το υπόλοιπο του οργανισμού λαμβάνει όλα τα οφέλη από τα αρνητικά ιόντα. Οι ασθενείς αμέσως γίνονται πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και πολλοί από αυτούς, συνήθως κοιμούνται.

Blog

Dr.Dimitrios Karypidis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DR.DIMITRIOS KARYPIDIS 

MD, MSc, MSc, PhD, FAACS, FICS, FEBOPRAS, FACS

READ MORE

iDerma Aesthetic Medicine & Surgery - Πλαστική χειρουργική, Πλαστικός χειρουργός . Δρ. Δημήτριος Καρυπίδης MD, MSc, MSc, PhD, FAACS, FICS, FRSM, FEBOPRAS, FACS. Πολλαπλή Πιστοποίηση απο τους πλέον σημαντικούς οργανισμούς και συλλόγους παγκοσμίως