ΑΚΜΗ

Τα θεραπευτικά σχήματα κατά της (ενεργού) ακμής στοχεύουν στην αντιμετώπιση της πολυπαραγοντικής αιτιολογίας που έχει και πάντα με βάση το συγκεκριμένο κάθε φορά ασθενή και τις ανάγκες του. Έχοντας απομακρύνει κάθε επικίνδυνο χημικό πετυχαίνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα με μεθόδους που συνδυάζουν:

Α) την εκρίζωση των μικροβιακών παραγόντων που συμμετέχουν στη δημιουργία της ακμής και συντηρούν τα  φλεγμονή με τη χρήση υπερεξελιγμένων συστημάτων Super Skin Rejuvenation (SSR)

Β) Τον δυναμικό καθαρισμό όλων των πόρων του δέρματος από τα βύσματα σμήγματος και ξένων σωμάτων με τη χρήση εξελιγμένων κεφαλών με διαμάντια και αναρρόφηση καθώς και συμπληρωματική θεραπεία με ραδιοκύματα (RF)

Γ) Ειδική τοπική αγωγή με παράγοντες που ενισχύουν την άμυνα, τη λειτουργεία και τη φυσική υγεία του δέρματος πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμα που έχει η όλη θεραπεία και φροντίζοντας την ολική αναδόμηση του δέρματος.

Η θεραπεία είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΔΥΝΗ και χρειάζεται 3-4 συνεδρίες. Κάθε συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά και μετα το πέρας δεν παρατηρείται καμία αντίδραση ή έντονη εικόνα ( πχ κοκκινίλα ή μαυρίσματα) στο δέρμα 

 

Πολλαπλη Πιστοποιηση απο τους πλεον σημαντικους οργανισμους και συλλογους παγκοσμιως